Na kontaktoni

Ndiqni hartën më poshtë

Për të gjetur

Vendndodhjen

I gjithë ekipi në Godija është në dispozicion dhe te lumtur për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja. Ne ju ftojmë të na kontaktoni në një mënyrë që është më e përshtatshme për ju.Keni pyetje?

Perdorni formen per te

kontaktuar

A keni ndonjë pyetje, koment apo sugjerim? Na tregoni përmes formularit të kontaktit, ne do të lexojmë dhe do t'u përgjigjemi të gjithëve.


Phones


+355 69 44 37 914,
+355 67 41 48 879

Address

Velipojë , Shkodër, Albania

Mails

info@hotelgodija.com