Restorant & Bar

Kuzhina bashkëkohore

Shijoni menunë e

Restorantit

Dhoma e ngrënies në Hotel Godija është e hapur për mëngjes, drekë dhe darkë për turistët dhe gjithashtu të gjithë vizitorët e tjerë.


Ushqimi në sytë tanë

Mirësevini në restorantin tonë. Ne duam të ndajmë me ju visionin tonë mbi ushqimin, t’ju japim  një vend ku ju të krijoni kujtime me shoqërine tuaj, por edhe të shijoni ushqim unik dhe divers, që vetëm deti dhe toka shqiptare ofron me prodhimet e saj të freskëta.


Cfarë gatuajmë ne në restorant

Të gjithë përbërësit e gatimit zgjidhen në tregun ditor të fermerëve ose merren nga fermerë të produkteve bio dhe peshkatarëve të zonës. Ne përqëndrohemi në përzgjidhjen e ushqimit të freskët dhe të shëndetshëm që ju të kënaqeni me shije të vërtetë. Gjithmonë do të ketë një atmosferë të ngrohtë, shërbim mikpritës dhe ushqim të shijshëm.

Breakfast: 8:00 am to 10:30 am
Lunch: 11:30 am to 2:30 pm
Dinner: 6:00 pm to 10:00 pm
Koha për të pirë

Mos harroni të vizitoni

Barin

Bar Godija ofron një bar bashkohorë me koktejave spektakolare. Bar Godija është një bar me personalitet dhe mixology të klasës më të lartë.