Rreth Nesh


Rreth Nesh

Godija

Hotel & Suites


Hotel Godija & Suites është një ndër emrat më të spikatur në qendër të plazhit më të bukur të Veriut të Shqipërisë, Velipojë. Me përkushtim ofron shërbime të një standarti të lartë e gjithnjë në rritje, vetëm pak hapa nga kaltërsia e kristaltë e detit Adriatik dhe rëra e magjishme, kafetë, restorantet dhe qendrat kryesore të argëtimit.
Gjelbërimi i lulishteve dhe gjallëria e pishinës së mbushur me pushues ditën, apo tinguj muzike të lehtë dhe romantike mbrëmjeve, restoranti me një menu mesdhetare dhe perëndimore të përkryer, kanë bërë që Hotel Godija & Suites të jetë një nga hotelet më të admiruara dhe frekuentuara nga pushuesit që gjithnjë kthehen vit pas viti për të gjetur atë që vetëm Hotel Godija & Suites ofron në Velipojë.